​Privatkunde

​Om- og tilbygninger

Hos H. Vedel har vi mange års erfaring med om- og tilbygninger af både villaer, parcelhuse og sommerhuse. 

For at sikre et harmonisk og smukt resultat af den nye om- eller tilbygning er det vigtigt at vælge en løsning, der matcher husets stil og omgivelser. Vi rådgiver dig gerne om stilarter og muligheder, ligesom vi også gerne udfører koordinering af byggeansøgninger m.m.

Nyt tag

Tagarbejde kan være en kompliceret opgave, og det er derfor vigtigt, at vores tømrere kender til taget. Vi udfører gerne et gratis eftersyn af dit tag, inden vi påbegynder tagarbejdet. NB! Vi er medlem af 'TagProfferne'.

Tag priser varierer meget alt efter materialet.

Find prisen på dit nye tag her:

 

Tagpriser »

Nye vinduer og døre

Er det tid til nye vinduer eller døre, så udskifter vi dem gerne. Derudover rådgiver vi naturligvis om de muligheder, der er bedst for dig. Der kan være mange penge at spare i energiforbrug med de rigtige vinduer, døre og termoruder, ligesom der er mange kombinationer inden for træ og aluminium – alt efter hvor vedligeholdelsesfrit, du ønsker det.

Nybyggeri

Vi bygger nye parcelhuse såvel i hovedentreprise som fagentreprise. Står du overfor et nybyggeri, hjælper vi dig gerne med tegnearbejde, byggeansøgninger osv.

Servicearbejde

Vores medarbejdere udfører alle former for servicearbejde og småreparationer – fra udskiftning af en vindueshaspe eller en tagplade til afslibning af gulve. Vores dygtige tømrere opsætter også køkkener, badeværelser, skabe og andet inventar. 

Har du brug for en specialtilpasset låge eller bordplade, så klarer vi også sådan en opgave.